viznannya-rosiyeyu-samoprogoloshenikh-l-dnr-bude-vvazhatisya-nastupom-bez-zbroyi-frantsiya

Визнання Росією самопроголошених "Л/ДНР" буде вважатися "наступом без зброї" - Франція

 • 21215 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Міністр закордонних справ Франції заявив у вівторок, що якщо Москва "визнає незалежність" двох регіонів України, що підтримуються Росією, це буде "атака без зброї". Про це УНН інформує з посиланням на Reuters.

Раніше у вівторок нижня палата російського парламенту проголосувала за те, щоб попросити президента Володимира Путіна "визнати самопроголошені Донецьку та Луганську народні республіки".

Цитата

"Якби це було застосовано, то це була б неможлива ситуація і була б своєрідна атака без зброї. Це було б порушенням суверенітету України", - заявив на парламентських слуханнях міністр закордонних справ Жан-Ів Ле Дріан.

Додамо

Франція разом із Німеччиною, Росією та Україною утворюють так звану групу "Нормандію", яка була створена для припинення конфлікту на сході України.

Кремль заявив у вівторок, що деякі з його військ повертаються на базу після навчань біля України, і висміяв попередження Заходу про вторгнення, що насувається, але НАТО і Сполучені Штати заявили, що вони ще не бачать жодних доказів деескалації, яка могла б запобігти війні.

Українські Національні Новини

Новини Світу