vkrav-u-druzhini-chimalu-sumu-ta-vtikav-u-moldovu-inozemtsya-perekhopili-na-kordoni

Вкрав у дружини чималу суму та втікав у Молдову: іноземця перехопили на кордоні

 • 21355 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. На Одещині прикордонники спіймали іноземця, який вкрав у дружини 95 тисяч гривень і втікав у Молдову. Про це повідомили у Держприкордонслужбі, пише УНН.

Цитата:

"Зловмисника, який напередодні вкрав чималу суму грошей у власної дружини та намагався незаконно перетнути державний кордон, виявили прикордонники Білгород-Дністровського загону", - вказали у відомстві.

Деталі

Зазначається, що громадянин Молдови, який проживав в одному з населених пунктів Лиманського району Одеської області, втікаючи, прибув у пункт пропуску “Старокозаче” з наміром якомога швидше потрапити на свою Батьківщину - в Молдову.

У відомстві вказали, що 39-річний чоловік "так захопився", що навіть не врахував той факт, що паспортний документ, який він пред’явив під час прикордонного контролю, давно уже недійсний, а дозволений термін перебування в Україні закінчився декілька років тому. Окрім того, втікач не міг чітко пояснити походження грошей, які він ніс просто в пакеті.

За спробу незаконного перетину державного кордону та порушення правил перебування в Україні його притягнуто до адміністративної відповідальності.

Йому також загрожує й кримінальна відповідальність за ст. 185 ККУ “Крадіжка”. Наразі чоловік переданий представникам Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Запевняли, що вони блогери": на українсько-польському кордоні затримали групу громадян Туреччини

Українські Національні Новини

Кримінал та НП