vlada-frantsiyi-rozglyadaye-strilyaninu-v-strasburzi-yak-terakt

Влада Франції розглядає стрілянину в Страсбурзі як теракт

 • 12532 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Влада Франції розглядають стрілянину в Страсбурзі, як теракт. Про це інформує УНН із посиланням на телеканал BFM, який посилається на джерело в прокуратурі.

"Антитерористичний підрозділ прокуратури Парижа відкрило розслідування за фактом стрілянини в центрі Страсбурга", - йдеться у повідомленні телеканалу.

Нагадаємо, у вівторок, близько 20:00 за місцевим часом (21:00 за київським часом) чоловік відкрив стрілянину неподалік від різдвяного ярмарку в центрі Страсбурга. Зараз частина міста оточена поліцією, на місце прибули військові. За даними глави МВС Франції Крістофа Кастанера, в результаті стрілянини загинули двоє. Одинадцять людей отримали поранення, деякі з них знаходяться в критичному стані.

Затримати стрілка поки не вдалося. За даними телеканалу, злочинець, який влаштував стрілянину, був занесений в список підозрюваних в тероризмі. Відомості про нападника знаходяться в картотеці Головного управління внутрішньої безпеки. Йому 29 років, він є уродженцем Страсбурга.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП