vlada-kharkova-zavtra-ne-planuye-vvoditi-karantin-cherez-koronavirus

Влада Харкова завтра не планує вводити карантин через коронавірус

 • 48531 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Завтра у Харкові збереться комісія з надзвичайних ситуацій, яка ухвалить рішення щодо введення карантину через поширення коронавірусу. Завтра карантин введено не буде. Про це журналістам розповів директор департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськості Харківської міськради Юрій Сидоренко, передає УНН.

"Епідеміологічна ситуація у Харкові зараз настільки спокійна. Тут немає жодного підтвердженого чи підозрюваного випадку на коронавірус… Сьогодні буде вивчено це рішення Кабміну. Завтра, мені так підказує серце, буде зібрано комісію з надзвичайних ситуацій, на якій заслухають санітарних лікарів, на якій заслухають керівників освітніх закладів, керівників департаменту охорони здоров'я і буде ухвалене якесь зважене рішення", - сказав Юрій Сидоренко.

Він зазначив, що введення карантину у школах та дитсадках може бути гіршим, ніж навчальний процес, адже батьки не знатимуть, що робити з дітьми і будуть брати їх на роботу.

"Мабуть, що так", – відповів Юрій Сидоренко, відповідаючи на запитання, про те, що якщо завтра збирається комісія, то чи значить це, що завтра в Харкові не вводиться карантин.

Нагадаємо, в Україні запроваджено карантин через коронавірус.

Українські Національні Новини

Суспільство