vlada-khoche-napovniti-byudzhet-podatkami-yaki-porushuyut-konstitutsiyni-ta-moralni-printsipi-ivchenko

Влада хоче наповнити бюджет податками, які порушують конституційні та моральні принципи – Івченко

 • 18403 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Заступник голови партії “Батьківщина” народний депутат Вадим Івченко з трибуни Верховної Ради закликав представників монобільшості змінити підходи до наповнення бюджету за рахунок податків, які порушують конституційні та моральні принципи, передає кореспондент УНН.

Цитата:

"Влада в обличчі монобільшості почала шукати шляхи наповнення бюджету. Це не правильно, коли ми наповнюємо бюджет за рахунок тих людей, які через тяжку ситуацію в країні виїхали, а тепер мають сплачувати податки. Це не правильно – заплатити податки з того, з чого вже сплачено податки. Ви сьогодні ці закони проголосуєте і хочете зробити це нормою життя, порушуючи всі моральні принципи та Конституцію", - заявив Івченко.

Деталі

Саме тому, за його словами, фракція "Батьківщини" подала на голосування постанови, спрямовані на те, щоб зупинити зміни податкового законодавства, які будуть погіршувати становище населення України.

"Ви не є "кнопочки", ви є представники Парламенту та кожного виборця. І не потрібно голосувати за законопроекти, які порушують права людей", - закликав Івченко народних депутатів.

Однак за результатами голосування проекти постанов не були прийняті Верховною Радою.

Довідково

Сьогодні парламентарії розглядали проекти постанов про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету".

Українські Національні Новини

Політика