vlada-ssha-rozsliduye-dtp-v-yakomu-zaginuli-13-osib

Влада США розслідує ДТП, в якому загинули 13 осіб

 • 13613 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Влада США встановлює обставини і причини серйозної автоаварії, при якій у вівторок в південній частині Каліфорнії загинули 13 людей і не менше шести постраждали. Про це заявив у вівторок шеф поліції штату Омар Уотсон на пресконференції, трансляцію вели місцеві телеканали, передає УНН.

Деталі

За словами Уотсона, в районі невеликого американського міста Холтвілл, який знаходиться поруч з кордоном між США і Мексикою, зіткнулися позашляховик і вантажівка. Згідно з уточненими даними, 12 людей загинули на місці, один - в лікарні.

Раніше повідомлялося, що жертв було 15.

Що трапилось

За словами Уотсона, влада з'ясувала, що в позашляховику їхали 25 осіб, включно з водієм. "Очевидно, що машина не призначена для перевезення такого великого числа людей," - зазначив Уотсон. За його словами, влада намагається встановити особи загиблих і з'ясувати причини аварії. Правоохоронні органи США звернулися за допомогою до мексиканських дипломатів. Уотсон відзначив, що поки немає даних, чи є серед загиблих громадяни США.

Як було оголошено, розслідування інциденту проведе також Національна рада з безпеки на транспорті.

Нагадаємо

У лютому на автомагістралі біля американського міста Канзас-Сіті зіткнулися щонайменше 47 автомобілів. В результаті аварії одна людина загинула, ще сім отримали поранення.

Українські Національні Новини

Новини Світу