vlashtuvav-biyku-ta-pidpaliv-kvartiru-u-kiyevi-zaginula-zhinka-ta-4-richniy-khlopchik-pidozryuvanogo-zatrimali

Влаштував бійку та підпалив квартиру: у Києві загинула жінка та 4-річний хлопчик, підозрюваного затримали

 • 291234 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. У Києві чоловік вбив родичів та підпалив квартиру. Як повідомили у поліції Києва, загинула жінка, малолітня дитина та ще двоє осіб отримали тілесні ушкодження, розпочато два кримінальних провадження, передає УНН.

Деталі

Сьогодні, 3 червня, до поліції Києва надійшло повідомлення про бійку та пожежу в одній із квартир на вулиці Маяковського. Одразу на місце прибули рятувальники ДСНС, патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та лікарі.

Як повідомили у ДСНС, під час гасіння займання вогнеборці виявили тіло жіночої статті, що знаходилось на підлозі у кухні.

Також під час розвідки рятувальники виявили у ванній кімнаті дитину 2018 року народження без свідомості. Вогнеборці винесли 4-річного хлопчика на вулицю та передали медичним працівникам. На жаль дитина померла у швидкій. Попередньо на тілі жінки та дитини були ознаки насильницької смерті.

Додамо

За даними поліції, напередодні між родичами виник конфлікт та згодом бійка. У результаті події загинули жінка, малолітня дитина та ще двоє осіб отримали тілесні ушкодження. Окрім того, ймовірний підозрюваний, 1957 року народження, підпалив оселю та намагався втекти, однак був затриманий.

За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 115 - умисне вбивство, та ч. 2 ст. 194 - умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу.
Затриманому загрожує довічне позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП