vlasnik-mekhanika-pogodina-oskarzhit-aresht-sudna-do-10-sichnya

Власник "Механіка Погодіна" оскаржить арешт судна до 10 січня

 • 10149 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Власник російського судна "Механік Погодін", що знаходиться кілька місяців в порту Херсона, оскаржить до 10 січня рішення Херсонського окружного адміністративного суду України, який відхилив позов про зняття арешту з судна. Про це повідомляє прес-служба компанії "Волзьке пароплавство", передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Поки апеляція не подана. Термін її подачі - не пізніше 30 днів з моменту отримання компанією вмотивованого рішення суду, який закінчується 10 січня 2019 року", - повідомили в прес-службі компанії.

При цьому в компанії повідомили, що власник "Механіка Погодіна" зазнав збитків в 1 млн доларів у зв'язку з забороною на видачу дозволу на вихід судна з порту.

"На даний момент збиток становить уже понад 1 млн доларів, включаючи упущену вигоду від простою судна в порту", - уточнили в прес-службі.

Як нагадує ЗМІ, танкер "Механік Погодін" з 12 членами екіпажу на борту знаходиться в порту Херсона з серпня поточного року, оскільки йому заборонено вихід з порту як судну, що належить внесений до списку санкцій України російської компанії "ВЕБ-Лізинг".

Нагадаємо, 10 серпня в Херсонський морський торговельний порт зайшло судно "Механік Погодін", яке належить російській компанії, що знаходиться в списку санкцій Ради національної безпеки і оборони України.

Делегація місії ОБСЄ відвідала екіпаж затриманого в Херсоні російського танкера "Механік Погодін".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП