vlasnika-polskoyi-smertelnoyi-kvest-kimnati-vzyali-pid-aresht

Власника польської смертельної квест-кімнати взяли під арешт

 • 11859 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Власнику квест-кімнати в польському місті Кошалін, в якому внаслідок пожежі загинуло п'ять дівчат-підлітків, обрали запобіжний захід у вигляді тримісячного арешту. Про це повідомляє Польське радіо, передає УНН.

"Районний суд в Кошаліні вирішив застосувати стосовно власника "ескейп-руму", в якому в п’ятницю вибухнула пожежа, запобіжний засіб – тримісячний арешт. Маріуш С. буде відповідати за умисне створення небезпеки пожежі та неумисне вбивство п’ятьох підлітків", - йдеться в повідомленні.

Як пише видання, польський прокурор Ришард Ґонсьоровський з Кошалінської прокуратури наголосив, що термін затримання чоловіка включений до загального терміну арешту.

"Районний суд в Кошаліні вирішив взяти до уваги можливість застосування стосовно затриманого тимчасового арешту на три місяці, включаючи термін затримання чоловіка", - сказав Ґонсьоровський.

Як повідомляв УНН, п’ятеро людей загинули при проходженні квесту в закритому приміщенні в місті Кошалін на північному заході Польщі. Пожежа спалахнула в момент, коли учасники перебували в закритому приміщенні, з якого вони повинні були вибратися, вирішуючи головоломки. Пожежники прибули на місце в момент, коли вогнем був уже охоплений весь перший поверх будівлі. 

28-річного власника затримали відразу після трагедії. У неділю його допитала кошалінська прокуратура. Чоловік не визнав своєї вини і відмовився давати свідчення. 

Українські Національні Новини

Новини Світу