vnaslidok-lobovogo-zitknennya-legkovikiv-na-ternopilschini-zaginulo-dvoye-lyudey

Внаслідок лобового зіткнення легковиків на Тернопільщині загинуло двоє людей

 • 8785 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Двоє людей загинуло, ще один з численними травмами потрапив до лікарні в результаті лобового зіткнення легкових автомобілів у Тернопільській області. Про це у Facebook повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Тернопільській області, передає УНН.

"Аварія трапилася 7 вересня близько 7 ранку на автодорозі "Тернопіль-Львів-Рава Руська" поблизу райцентру Зборів", - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen Golf не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з позашляховиком Mitsubishi Outlander.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі внаслідок ДТП троє загиблих та четверо постраждалих

В результаті удару 21-річний водій Volkswagen, мешканець села Озерянка та 38-річний пасажир зі Зборова загинули на місці, 49-річного водія іншої іномарки, зборівчанина, з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

Причини ДТП встановить слідство. Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.286 (порушення правил керування транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, службовий автомобіль поліції потрапив у ДТП у Кривому Розі, через що травмувався інспектор патрульної поліції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП