vnaslidok-negodi-u-kiyivskiy-oblasti-bulo-povnistyu-znestrumleno-102-naselenikh-punkti

Внаслідок негоди у Київській області було повністю знеструмлено 102 населених пункти

 • 123244 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Внаслідок негоди та шквального вітру 2 жовтня в Київській області було повністю знеструмлено 102 населених пункти та 71 — частково, інформує УНН з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Цитата

"Станом на 21:00 електропостачання відновлено в 79 населених пунктах, що знеструмлювалися повністю, та в 50 — частково. Внаслідок негоди та шквального вітру 2 жовтня в Київській області було повністю знеструмлено 102 населених пункти та 71 — частково. Станом на 21:00 фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі відновили роботу 48 ліній і 693 трансформаторних підстанцій", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Наразі без світла повністю залишаються 23 населених пункти та 21 — частково. Знеструмлені 14 ліній електропередачі 6-10 кВ і 277 трансформаторних підстанцій.

Зазначається, що найбільше відключень відбулося в Бородянському, Вишгородському та Макарівському енерговузлах.

Цитата

"Енергетики докладають максимум зусиль, аби відновити електропостачання в постраждалих від негоди районах якнайшвидше. Просимо жителів області бути обережними, пам'ятати про правила безпеки та ні в якому разі не наближатись до обірваних ліній", - йдеться в повідомленні.

 

Українські Національні Новини

Суспільство