vnaslidok-nichnikh-obstriliv-mikolayeva-postrazhdalo-chotiri-rayoni-mista-syenkevich

Внаслідок нічних обстрілів Миколаєва постраждало чотири райони міста - Сєнкевич

 • 142976 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. В ніч проти 14 вересня російські військові здійснили масований обстріл Миколаєва по чотирьом районам міста. Внаслідок атак постраждали житлові будинки, багатоповерхівки, два навчальні заклади та ветеринарна лікарня. Про це пише міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич у Telegram, передає УНН.

Деталі

Внаслідок обстрілів було пошкоджено 13 приватних будинків. Окрім вікон і дверей, у більшості побиті дахи. У понад 10 багатоквартирних будинках вибито понад 250 вікон, пошкоджені балкони.

Один з під'їздів багатоповерхівки у Корабельному районі в аварійному стані, наразі мешканці роз'їжджаються звідти. Як повідомив Сєнкевич, місто за потреби надасть усім прихисток, а поліція забезпечить патрулювання біля будинку.

Також пошкоджень зазнали два навчальні заклади. В одному зруйнована частина будівлі, вибуховою хвилею та уламками винесло вікна і двері у решті приміщень. В іншому - вибуховою хвилею вибило вікна.

Під обстріл потрапила  і ветеринарна лікарня. Там пробита опорна стіна, пошкоджений газопровід та електромережі, зруйновані вікна, двері, покрівля та огорожа.

Цитата

"За попередніми даними військової адміністрації, російські терористи обстріляли Миколаїв системами типу С-300. Двоє осіб загинули, ще трьох - госпіталізували", - зазначив Сєнкевич.

Раніше

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що внаслідок ракетного обстрілу Миколаївщини виникла пожежа на місцевому підприємстві.

Українські Національні Новини

Суспільство