vnaslidok-obvalu-budivelnikh-konstruktsiy-u-kiyevi-postrazhdala-lyudina

Внаслідок обвалу будівельних конструкцій у Києві постраждала людина

 • 10154 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. У Голосіївському районі Києва внаслідок обвалу будівельних конструкцій під час перепланування квартири постраждала людина. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у м.Києві, передає УНН.

"Сьогодні, 24 травня, о 07:54 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на вул. Михайла Максимовича, 24 у Голосіївському районі столиці, внаслідок обвалу будівельних конструкцій під завалами опинилася людина", - йдеться у повідомленні.

По прибуттю до місця події рятувальниками було встановлено, що на 10-поверсі 15-поверхової новобудови під час проведення робіт із перепланування однієї із квартир, стався обвал міжкімнатної перегородки, під завалами опинився чоловік 1966 року народження.

До приїзду рятувальників, робітники, які знаходилися поруч, самотужки витягнули постраждалого з-під завалів.

Рятувальники за допомогою нош винесли чоловіка із будинку та передали його з попереднім діагнозом черепно-мозкової травми та забоєм грудної клітини працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації.

Нагадаємо, у Кременчуці Полтавської області стався обвал цегляної стіни огорожі ринку, внаслідок чого було травмовано неповнолітнього місцевого жителя.

Українські Національні Новини

Київ