vnaslidok-padinnya-transportnikh-zasobiv-u-prirvu-v-kosta-ritsi-zaginuli-devyatero-osib

Внаслідок падіння транспортних засобів у прірву в Коста-Риці загинули дев'ятеро осіб

 • 225169 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. На заході Коста-Рики кілька транспортних засобів, у тому числі двоповерховий автобус, упали у прірву, внаслідок чого загинули щонайменше дев'ятеро людей, 30 вважаються зниклими безвісти. Про це повідомляє УНН з посиланням на Сіньхуа.

Деталі

В суботу у другій половині дня на більшій частині території Коста-Рики пройшли сильні дощі, які подекуди спричинили зсуви ґрунту. Трагедія сталася за 70 км на захід від столиці країни Сан-Хосе.

Кілька транспортних засобів, у тому числі двоповерховий автобус із 60 пасажирами, впали у прірву завглибшки близько 75 метрів. Внаслідок чого загинули дев’ятеро осіб.

Рятувальники врятували 27 постраждалих та доправили їх до лікарень.

Щонайменше 30 людей вважаються зниклими безвісти, кількість жертв може зрости. Національна комісія з надзвичайних ситуацій Коста-Ріки оголосила у суботу помаранчевий рівень тривоги на більшій частині території країни та евакуювала людей з деяких небезпечних районів.

Нагадаємо 

2 вересня, у Єгипті вісім пасажирів туристичного автобуса загинули внаслідок ДТП, ще 38 отримали поранення.

#Internacional #CostaRica Derrumbe sobre carretera Panamericana, en el sector conocido como Cambronero, Costa Rica, arrastro un autobús con 63 personas y dos motociclistas hasta un barranco, por el momento se reportan al menos 9 muertos mientras se realizan labores de rescate. pic.twitter.com/2ViImU8ujK

— Noticiero Hechos (@NoticieroHechos) September 18, 2022

Українські Національні Новини

Кримінал та НП