vnaslidok-pozhezhi-v-nyu-yorku-zaginulo-schonaymenshe-19-lyudey-u-tomu-chisli-9-ditey

Внаслідок пожежі в Нью-Йорку загинуло щонайменше 19 людей, у тому числі 9 дітей

 • 19789 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Щонайменше 19 людей загинули внаслідок пожежі у багатоповерховому житловому будинку у Нью-Йорку. Про це повідомило в неділю агентство Associated Press із посиланням на джерело у пожежній службі, передає УНН.

Деталі

За його даними, серед жертв пожежі 9 дітей. Займання сталося у багатоповерхівці "Твін Парк" на півночі міста у районі Бронкс.

Раніше на місце події прибув новий міський голова Ерік Адамс. За його словами, йдеться про одну з найбільших за кількістю жертв пожеж в історії міста - різні травми отримали 63 особи, життя 32 з них перебувають під загрозою. Причина загоряння наразі невідома.

Додамо

Пожежа сталася у багатоквартирному 19-поверховому житловому будинку на одному з нижніх поверхів. Двері квартири, де імовірно почалося загоряння, уточнив голова пожежного департаменту Нью-Йорка Деніел Нігро, були відчинені, через що вогонь і дим швидко поширилися. Охоплені вогнем виявилися другий та третій поверхи, але дим піднявся на наступні поверхи. За словами Нігро, "постраждалих знаходили буквально на кожному поверсі будівлі", багато хто надихався димом і отримав опіки верхніх дихальних шляхів.

Нагадаємо

Раніше внаслідок пожежі в Філадельфії загинуло щонайменше 13 людей, у тому числі 7 дітей.

Українські Національні Новини

Новини Світу