vnaslidok-vchorashnoho-udaru-po-radiotekhnichnykh-obiektakh-sumshchyny-zahynuv-inzhener-ova

Внаслідок вчорашнього удару по радіотехнічних об'єктах Сумщини загинув інженер - ОВА

 • 29874 переглядiв

Черговий інженер загинув під час російського удару по радіооб'єктах у Сумській області, Україна.

Внаслідок вчорашнього удару по радіотехнічних об'єктах Сумщини загинув інженер, який чергував на цьому радіотехнічному обладнанні. Про це в ефірі телемарафону заявив голова Сумської ОВА Володимир Артюх, передає УНН.

Деталі

Аварійні роботи тривають. Досить багато зруйновано бетону і, на жаль, вчора знайшли ще одного загиблого та шукаємо по перепису, який провели в цьому будинку ще одну людину. Сподіваємося, що вона жива. Завтра ми закінчимо ці роботи, будемо сподіватися, що вона жива. На жаль, вчорашній приліт по радіотехнічним системам, які постраждали в Сумській області, всього їх чотири. Сьогодні знайшли одного загиблого інженера, який чергував на цьому радіотехнічному обладнанні. Сьогодні зранку при роботах по евакуації знайшли його загиблим

- сказав Артюх.

Він додав, що сьогодні на Сумщині було близько 530 вибухів. Найбільше було застосовано тактичної авіації.

"Це взагалі такі "рекорди", які несуть смерть на Сумщину. Це було близько 60 вибухів із застосуванням авіації. За ці три доби в нас загинуло шість людей, на жаль, все це продовжується. У зв’язку з цим було прийнято рішення, ми разом з керівником Великописарівської громади, і вже третій день ми проводимо евакуацію населення в цьому населеному пункті. На сьогодні вже 223 ми евакуювали, з них - 24 дитини", - додав Артюх.

Голова ОВА зазначив, що з початку минулого року прикордонних територій Сумщини було евакуйовано понад 800 дітей.

Нагадаємо

Вчора, 14 березня, російські військові удари пошкодили передавачі в Сумській області, що тимчасово призвело до відключення українського теле- і радіосигналу в частині регіону.

Пізніше мобільний зв'язок після російського обстрілу було відновлено.

Павло Башинський

Війна