vnaslidok-vibukhu-na-lakofarbovomu-zavodi-u-stambulskomu-rayoni-tuzla-zaginuli-troye-osib

Внаслідок вибуху на лакофарбовому заводі у стамбульському районі Тузла загинули троє осіб

 • 191791 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Троє людей, які зникли безвісти після пожежі і вибуху на фабриці в стамбульському районі Тузла, оголошені загиблими, повідомляє Daily Sabah, передає УНН.

Деталі

Пожежа сталася на лакофарбовому заводі у промисловій зоні виробників фарб у Тузлі, розташованій на азіатській стороні міста. Після пожежі пролунали численні вибухи, до місця події прибули пожежники та медики.

Спочатку повідомлялося про дев'ятьох поранених, у той час як велися пошуки трьох зниклих безвісти після того, як пожежникам вдалося приборкати полум'я, яке підняло в небо густу чорну хмару. Полум'я пошкодило фабрику, а також невелику ділянку лісу поруч із нею та інші підприємства у цьому районі. Пожежного госпіталізовано з травмами, отриманими під час гасіння пожежі.

Причина загоряння поки що не ясна, ведеться розслідування.

Додамо

Фабричні пожежі досить поширені у Стамбулі, який є одним із найбільших промислових центрів на заході Туреччини.

Більшість пожеж відбувається через несправність електрообладнання, а текстильна та пластмасова промисловість особливо вразливі для спалахів через використання у виробництві легкозаймистих матеріалів. Експерти кажуть, що неадекватне технічне обслуговування систем електропостачання та обладнання на заводах зазвичай є основною причиною пожеж.

Хвиля заводських пожеж за останні п'ять років у Стамбулі також викликала теорії змови у соціальних мережах про те, чи були вони навмисно розпочаті власниками, які шукають страхових виплат.

Українські Національні Новини

Новини Світу