vnaslidok-vorozhogo-artobstrilu-na-luganschini-zaginuv-mirniy-zhitel

Внаслідок ворожого артобстрілу на Луганщині загинув мирний житель

 • 14140 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Сьогодні вранці бойовики вели артилерійський обстріл села Врубівка Луганської області. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, передає УНН.

"У святий для українців День нашої незалежності внаслідок артилерійського обстрілу російсько-окупаційних військ с.Врубівка Попаснянського району загинув мирний житель. Це сталося біля 5 години ранку. Снаряд влучив прямо в будинок, де мешкала родина загиблого. Чоловік 1983 року народження помер від отриманих поранень. У нього залишилася дружина та двоє дітей", - написав Гарбуз.

Він додав, що внаслідок артобстрілу села Врубівка також було пошкоджено шкільні приміщення та чотири двоповерхові будинки.

"Ворог продовжує загострювати ситуацію по всьому Луганському напрямку, особливо біля Кримського", - зазначив очільник Луганської ВЦА.

Нагадаємо, бойовики обстріляли зі снайперських гвинтівок КПВВ "Майорське" на Донеччині. Через регулярні обстріли роботу пункту пропуску тимчасово припинили

Українські Національні Новини

Кримінал та НП