vnaslidok-zlivi-na-ivano-frankivschini-rozmilo-dorogu

Внаслідок зливи на Івано-Франківщині розмило дорогу

 • 17979 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Ввнаслідок інтенсивних опадів та поривів вітру на території Івано-Франківської області розмито дорогу місцевого значення “Ільці-Буркут”. Про це повідомили у ДСНС, пише УНН.

Деталі

Внаслідок підняття рівня води в р. Чорний Черемош пошкоджено 2 пішохідні містки, перехід через річку здійснюється через об’їзні шляхи. Також розмито дорогу місцевого значення “Ільці-Буркут” та ускладнений проїзд легковим транспортом на дорозі місцевого значення між с. Бистрець та с. Шибене.

Цитата

"Рівень води в річці поступово знижується, опади припинились. Жертв та постраждалих немає. Для прибирання повалених дерев від ДСНС залучалося 10 осіб та 3 одиниці техніки. Роботи завершено", - інформують у ДСНС.

Нагадаємо

Україну 25 червня накрила злива та грози, внаслідок цього знеструмлено 811 населених пунктів у 9 областях. 

На Львівщині вирувала сильна злива, було підтоплено 11 житлових будинків, 23 присадибні ділянки, 1 підземна парковка, 3 підвали, 1 підземний перехід, частково пошкоджено 12 дахів. Внаслідок падіння дерева, травмовано 1 особу. 

“Укрзалізниця” попереджає про затримки поїздів на Львівщині через негоду. У Рівненській області під час негоди людину вдарила блискавка, її госпіталізували.

Українські Національні Новини

Суспільство