vnochi-nad-tallinnom-litayut-britanski-viyskovi-vertoloti

Вночі над Таллінном літають британські військові вертольоти

 • 20336 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Британські військові вертольоти ночами літають над Таллінном. Про це УНН повідомляє з посиланням на ERR.

"Як і в минулому році, присутність союзників в Естонії посилили вертольоти Wildcat. З моменту прибуття вони роблять вкрай необхідні ознайомчі польоти в різних місцях в нашому повітряному просторі, в тому числі над Таллінном, щоб екіпажі могли ознайомитися з повітряним простором та рельєфом місцевості. Це дозволить їм взаємодіяти з нашими військовослужбовцями та іншими підрозділами союзників", - сказав глава прес-служби Генштабу Сил оборони Арво Йиесалу.

Для навчання пілотів важливе значення мають нічні польоти.

Глава прес-служби Генсштаба підтвердив, що британські військові роблять зі свого боку все можливе, щоб якомога менше турбувати мешканців міста, а самі польоти узгоджуються з естонськими відомствами.

За інформацією видання, британські вертольоти залишаться в Естонії до кінця травня.

Завдання військових - надавати підтримку бойової групи союзників, що несе службу в Тапа.

Крім того, вони будуть підтримувати тісну співпрацю з естонськими Силами оборони і візьмуть участь в навчаннях "Весняний шторм".

Нагадаємо, Великобританія направила п'ять ударних вертольотів Apache в Естонію в рамках операції по розширенню військової присутності НАТО біля кордонів Росії.

Українські Національні Новини

Новини Світу