vnochi-okupanti-atakuvali-mikolayivschinu-simoma-dronami-kamikadze

Вночі окупанти атакували Миколаївщину сімома дронами-камікадзе

 • 102893 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Цієї ночі російські окупанти атакували Миколаївську область сімома іранськими дронами-камікадзе Shahed-136. Про це йдеться у зведенні обласної військової адміністрації, пише УНН.

Цитата

“Вночі, з 5 на 6 жовтня, ворог вчергове атакував безпілотниками-камікадзе Shahed-136 південь країни. Дев’ять дронів-камікадзе знищено силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь", з них сім на Миколаївщині”, – ідеться у повідомленні.

Додамо

5 жовтня приблизно об 11:30 у Миколаївському районі над морем біля Очакова сили ППО збили ворожий безпілотник оперативно-тактичного рівня, ймовірно "Орлан-10".

Також вчора, орієнтовно з 09:45 до 13:30, під ворожими обстрілами перебував населений пункт Первомайської громади – пошкоджено житлові будинки та господарські споруди, влучання зафіксовано й в об'єкт інфраструктури, постраждалих немає.

У Баштанському районі о 22:21 були обстріли околиць населеного пункту Березнегуватської громади. Сьогодні, о 04:57 зафіксовано обстріли ще одного населеного пункту громади – постраждалих немає, інформація щодо пошкоджень уточнюється.

Також 5 жовтня о 07:30 та 09:30 були обстріли Широківської громади – є влучання по відкритих територіях та сільгоспугіддях, постраждалих та руйнувань немає.

Нагадаємо

Сьогодні вранці окупанти вдарили по багатоповерхівці у Запоріжжі – постраждало 10 людей, вісьмох з них госпіталізували, наразі відомо про двох загиблих. З-під завалів витягли 16 людей, шукають ще трьох.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ще плюс 330: Генштаб оновив дані про втрати окупантів

     • 103831 переглядiв