vnochi-rashisti-obstrilyali-dvi-gromadi-na-donechchini-ye-poraneni

Рашисти обстріляли дві громади на Донеччині: є поранені

 • 118493 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Цієї ночі російські окупанти обстріляли Курахівську та Авдіївську громади Донецької області – дві людини дістали поранення. Про це в Telegram повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, інформує УНН.

Цитата

"Вночі росіяни активно стріляли на ділянках фронту від Курахового до Соледара. На Донецькому напрямку під вогонь потрапили Курахівська та Авдіївська громади – без жертв, але є руйнування", – написав Кириленко.

Деталі

У Курахівській громаді росіяни обстріляли Курахівку та вдарили ракетами по околицях Ганнівки й Успенівки – є пошкоджені будинки.

В Авдіївській громаді росіяни чотири рази стріляли в районі Опитного, п'ять разів – по Авдіївці. Є влучання біля будинків.

На Горлівському напрямку постраждали Бахмутська, Торецька, Соледарська і Світлодарська громади.

"У Бахмуті одна людина дістала поранення, пошкоджено 4 приватні будинки та 2 багатоповерхівки. У Соледарі теж поранено 1 людину. У Торецькій громаді пошкоджено 2 будинки у Щербинівці та 2 будинки у Північному – без постраждалих. У Світлодарській громаді ніч гучно минула в Одрадівці та на станції Майорськ", – повідомив Кириленко.

Додамо

Минулої доби поліція задокументувала 32 воєнні злочини росії. Рашисти прицільно били по оселях та інфраструктурі.

Уражень зазнали міста Курахове, Часів Яр, Соледар, смт Південне, Північне, Щербинівка, Курахівка, села Орлівка, Времівка, Шахтарське, Тоненьке, Карлівка, Парасковіївка, Новий Комар, Єлизаветівка, Опитне.

Знищено та пошкоджено 27 цивільних об‘єктів – 22 житлових будинки, лікарня, господарчі споруди, залізнична станція.

"Під щільним вогнем окупанта перебувала Авдіївка. Внаслідок потрапляння ворожих снарядів пошкоджено медичний заклад та шість багатоквартирних будинків. Є травмовані та загиблі цивільні мешканці", – повідомили в поліції.

Нагадаємо

1 жовтня росіяни вбили 3 мирних жителів Донеччини, ще 9 – дістали поранення.

Українські Національні Новини

Війна