vodiy-bez-prav-voziv-lyudey-u-marshruttsi-v-mikolayevi

Водій без прав возив людей у маршрутці в Миколаєві

 • 8329 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. У центрі Миколаєва патрульні зупинили маршрутку, у водія якої не було водійського посвідчення, та ще й були явні ознаки наркотичного сп’яніння. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Миколаївської області на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"16 квітня близько 23-ї години по проспекту Центральному неподалік від перехрестя з вулицею Декабристів патрульні зупинили за порушення ПДР маршрутний транспортний засіб "Рута". Під час спілкування з водієм охоронці порядку помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. До того ж, він не мав при собі водійського посвідчення", - йдеться у повідомленні.

На пропозицію поліцейських пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку водій категорично відмовився.

Під час перевірки особи керманича по всіх наявних базах даних інспектори встановили, що водійське посвідчення чоловік отримував, але без відповідної категорії, тож не має права керувати автобусом.

"Слід зауважити, під час зупинки водій рухався по маршруту та перевозив близько десяти пасажирів", - зазначено у повідомленні.

У прес-службі додали, що патрульні відсторонили водія від керування та склали відносно нього адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 КУпАП ("Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння") та за ч.2 ст.126 КУпАП ("Керування ТЗ особою, яка не має права керування таким ТЗ"). Автомобіль патрульні передали відповідальній особі перевізника.

Раніше УНН повідомляв, що нетверезий водій, позбавлений на 10 років прав, втікаючи, протаранив авто поліції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП