vodiy-na-kharkivschini-zaginuv-pid-kolesami-svogo-avtomobilya

Водій на Харківщині загинув під колесами свого автомобіля

 • 10186 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. На трасі Київ-Харків-Довжанський 53-річний водій загинув, ремонтуючи свій автомобіль MAN. Через не повністю зафіксований механізм ручного гальма, автомобіль рушив з місця та переїхав чоловіка. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області. 

Інформація про подію, що сталася 7 червня на трасі Київ-Харків-Довжанський, надійшла до Ізюмського відділу поліції о 14:30.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу, яка встановила, що загиблим є 53-річний водій автомобіля MAN.

Також під час опитування пасажира автівки, 44-річного брата загиблого, з’ясовано, що під час руху транспортного засобу сталася незначна поламка і його брат зупинив автівку.

"Чоловік поставив її на механічний ручник, вийшов на дорогу та поліз під автівку, щоб усунути неполадки. Напевно, від надмірної ваги транспортного засобу та не до кінця доведеного ручного механізму автомобіль рушив з місця та переїхав чоловіка", - йдеться у повідомленні

Брат загиблого майже миттєво пересів на водійське місце, щоб зупинити транспорт, але декілька метрів все ж таки автомобіль проїхав.

Матеріали з місця події було направлено до слідчого управління Національної поліції в Харківській області для вирішення питання щодо внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомляв УНН 8 червня, винуватця ДТП, в якій загинули батько з донькою, затримали в Коростені.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП