vodiya-yakiy-na-smert-zbiv-2-richnogo-khlopchika-na-sumschini-vzyali-pid-vartu

Водія, який на смерть збив 2-річного хлопчика на Сумщині, взяли під варту

 • 9854 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Водію, який на смерть збив 2-річного хлопчика у с. Сім’янівка Сумської області, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Сумської області, передає УНН.

"За клопотанням Конотопської місцевої прокуратури водієві, який на смерть збив 2-річного хлопчика, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу", – йдеться в повідомленні.

ДТП сталася у с. Сім’янівка Конотопського району 27 травня 2018 року близько 19:00. Житель смт Дубов’язівка, який керував автомобілем Daewoo Lanos, не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя, де скоїв наїзд на дитину.

"Від отриманих травм малюк, якому у липні мало б виповнитись 3 роки, помер на місці. Водій з місця події втік. Завдяки проведеним розшуковим заходам вже через декілька годин його затримали співробітники поліції. 48-річний чоловік ховався в кущах на сусідньому домогосподарстві. Затриманий мав усі ознаки алкогольного сп’яніння. Згідно з офіційним висновком медиків у крові водія виявлено 3,8 проміле алкоголю", – проінформував керівник Конотопської місцевої прокуратури Олександр Плескач.

Триває досудове слідство. Дії водія кваліфікували ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху, що призвели до загибелі людей) КК України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Сумській області автомобіль збив 2-річного хлопчика, через що дитина померла на місці. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП