vodiyiv-poperedili-pro-mokri-dorogi-1

Водіїв попередили про мокрі дороги

 • 9327 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"Стан покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокрий, на півдні та сході сухий, у Луганській областях місцями засніжений. На перевальних ділянках доріг йде сніг, де випало до 20см. Закарпаття, 7см. Львівська та Івано-Франківська області5см. Стан покриття мокре, на Яблунецькому, Ужоцькому та Вишківському перевалах засніжене" - йдеться у повідомленні.

Станом на 08:00 02.01.2019р. місцями невеликий сніг у Київській, Сумській, Чернігівській, Вінницькій, Кіровоградській та Чернівецька областях. Сніг з дощем на Тернопільщині. Місцями невеликий туман у Дніпропетровській області. На півдні та сході без опадів.

За повідомленням Гідрометцентру, 2 січня в Україні, крім південної частини, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини; вночі 2 січня в Карпатах та на Закарпатті значний сніг.

Температура повітря у західних областях +0+4°С, на іншій території країни від +1 до -8°С.

Нагадаємо, сьогодні, 2 грудня, у високогiр’ї Iвано-Франкiвської та Закарпатської областей очікується значна сніголавинна небепека.

Українські Національні Новини

Суспільство