vodiyiv-poperedili-pro-mokri-dorogi-ta-ozheleditsyu-4

Водіїв попередили про мокрі дороги та ожеледицю

 • 8869 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Автомобільні дороги державного значення на ранок четверга, 13 лютого, в основному мокрі, у низці областей місцями ожеледиця. Проїзд основними дорогами забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Укравтодору.

"Станом на 6:00 13 лютого місцями мокрий сніг у Запорізькій, Львівській, Донецькій, Івано-Франківській, Сумській, Рівненській, Харківській, Київській, Луганській областях, сніг з дощем в Волинській області. Покриття на дорогах державного значення у більшості областей мокре, в Луганській засніжене, Донецькій області місцями "снігова каша", Волинській та Запорізькій областях місцями ожеледиця", - повідомили дорожники.

На перевальних ділянках доріг в Івано-Франківській, Львівській та Закарпатській області місцями невеликий мокрий сніг. Стан покриття в основному мокрий, на перевалах Івано-Франківської та Закарпатської областей місцями засніжений, Ужоцький перевал - місцями накат, додали в агентстві.

"На дорогах державного значення виконуються роботи з очистки покриття від снігу та заметів, проводиться обробка протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок тощо. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - зазначили дорожники.

Протягом доби на "гарячу лінію" Укравтодору від водіїв щодо незадовільного зимового утримання надійшло 7 звернень, по яких було вжито заходи оперативного реагування.

Нагадаємо, 13 лютого в Україні від 10° морозу до 9° тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство