vodiyiv-poperedili-pro-mokri-dorogi-ta-tuman-3

Водіїв попередили про мокрі дороги та туман

 • 12912 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. На сьогоднішній ранок автодороги державного значення в Україні в основному мокрі, місцями туман. Проїзд основними дорогами забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Укравтодору.

"Станом на 6:00 27 лютого сніг з дощем у Закарпатській області (висота снігового покрову 1-2 см), місцями дощі у Житомирській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Чернігівській областях; туман у Кіровоградській, Сумській та Херсонській областях, на решті території без опадів. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре, у Закарпатській області місцями засніжене", - повідомили дорожники.

На більшості перевальних ділянках доріг у Закарпатській та Івано-Франківській областях невеликий сніг, на Яблунецькому перевалі дощ. Стан покриття мокрий, на Вишківському (висота снігового покрову 1-2 см) та Торунському місцями засніжений, додали в агентстві.

На дорогах державного значення, як зазначається, виконуються роботи з обробки протиожеледними матеріалами.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - підсумували дорожники.

Нагадаємо, в Україні 27 лютого дощитиме, температура повітря впродовж доби - від 5 градусів морозу до 15 градусів тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Водіїв попередили про мокрі дороги та туман

     • 12912 переглядiв

    Сьогодні в Україні до 15 градусів тепла

     • 14504 переглядiв

    Brent впала в ціні нижче 53 дол. за барель

     • 16433 переглядiв