vodiyiv-poperedili-pro-mokri-ta-zasnizheni-dorogi

Водіїв попередили про мокрі та засніжені дороги

 • 10264 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Дороги державного значення у Житомирській, Сумській, Волинській та Хмельницькій областях місяцями засніжені, а у решті областях – мокрі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"Стан покриття на дорогах державного значення в Житомирській, Сумській, Волинській та Хмельницькій областях місцями засніжене на території решти областей мокре", – йдеться в повідомленні.

В " Укравтодорі" запевнили, що проїзд на дорогах державного значення забезпечено.

"Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг та узбіччя від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами", – уточнили дорожники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах врятували чотирьох заблукалих лижників

Станом на 8:00 сьогодні місцями невеликий мокрий сніг в Житомирській, Сумській, Полтавській, Закарпатській, Рівненській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Донецькій та Харківській області. Місцями невеликий дощ та мряка в Волинській, Львівській, Тернопільській, Луганській та Запорізькій областях. Середня нічна температура повітря на більшій території країни коливається від -3 до +4°С.

На перевальних ділянках Закарпатської, Львівської та Івано-Франківської областей випадає невеликий сніг. Температура повітря складає -2 до +2°С.

"Стан покриття на Яблунецькому, Вишківському та Ужоцькому засніжене, на решті перевалах мокре", – уточнили в " Укравтодорі".

Як прогнозують синоптики Укргідрометцентру, сьогодні очікується невеликий сніг на заході та півдні країни з дощем. На дорогах країни, крім півдня, місцями ожеледиця. Температура повітря протягом доби від -2 до +3°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців попередили про можливе погіршення самопочуття через погоду

Нагадаємо, 25 грудня південний циклон вийде у східних, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях, через що погіршаться погодні умови. Очікуються сніг, місяцями сильний, хуртовини, а у Приазов'ї та східних областях – сильний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП