vodiyiv-poperedili-pro-obmezhennya-vyizdu-vantazhivok-do-kiyeva

Водіїв попередили про обмеження в'їзду вантажівок до Києва

 • 7261 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Водіїв попередили про обмеження на в'їзд вантажівок до столиці вранці у четвер у зв'язку з негодою. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу КМДА.

"О 6:00 13 грудня у зв’язку із ускладненням погодних умов в’їзд вантажівок до Києва знову обмежать. Для водіїв буде розгорнуто пункти обігріву на всіх в’їздах до міста", - повідомили напередодні у КМДА з посиланням на інформацію Управління з питань цивільного захисту.

Зазначимо, обмеження на в’їзд було введено 12 грудня о 16:00 перед вечірньою годиною пік. З 21:00 того ж дня до Києва вирішили знову запускати вантажний транспорт невеликими колонами, аби не ускладнювати рух автошляхами столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десятки вантажівок стоять у чергах на в'їздах до Києва

Міська влада закликає столичних водіїв без нагальної потреби не виїжджати у місто на приватному автотранспорті і користуватися громадським транспортом. За прогнозами синоптиків, у Києві до 14 грудня триватимуть сильні снігопади. Рівень опадів очікується до 20 сантиметрів снігу.

Також водіїв попросили не паркувати автомобілі на узбіччях доріг та в не передбачених для цього місцях. Авто, що заважатимуть проходженню снігоприбиральної техніки, евакуюватимуть.

Нагадаємо, через снігопад в Одеській області обмежили рух вантажівок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП