vodiyiv-poperedili-pro-ozheleditsyu-ta-mokri-dorogi

Водіїв попередили про ожеледицю та мокрі дороги

 • 14101 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Автомобільні дороги державного значення в Україні на ранок суботи, 1 лютого, в основному мокрі, місцями спостерігається ожеледиця та туман. Проїзд забезпечено, заторів немає. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Укравтодору.

"Станом на 6:00 1 лютого місцями дощі у більшості західних, Житомирській, Черкаській, Кіровоградській та Херсонській областях, на Чернігівщині місцями туман. На решті території без опадів. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре, у Запорізькій області місцями ожеледиця", - повідомили дорожники.

Також вказано, що на більшості перевальних ділянках доріг дощ та мокрий сніг. Покриття мокре, на Ужоцькому, Торунському та Вишківському перевалах місцями засніжене.

На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, шляхопроводів, заокруглених ділянок.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів в русі не зафіксовано", - додали дорожники.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 192 одиниці техніки та 271 робітник.

Нагадаємо, температура повітря впродовж доби 1 лютого по країні коливатиметься у межах від 2° морозу до 11° тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство