vodiyiv-poperedili-pro-snig-po-ukrayini-mistsyami-namelo-do-10-sm

Водіїв попередили про сніг по Україні: місцями намело до 10 см

 • 14983 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. На ранок середи, 13 січня, у 14 областях України випадав сніг, місцями сильний, ще у двох областях - сніг з дощем. Проїзд основними дорогами забезпечений. Про це повідомили у пресслужбі Укравтодору, передає УНН.

"Станом на 6 годину 13 січня невеликий сніг у Житомирській, Волинській, Львівській, Закарпатській та Вінницькій областях. Помірний сніг у Луганській, Одеській, Полтавській, Харківській, Херсонській, Миколаївській та Кіровоградській, де випало до 5 см. Сильний сніг у Дніпропетровській та Запорізькій областях, випало до 10 см. Сніг з дощем у Донецькій та Запорізькій (на півдні) областях. Покриття на дорогах державного значення в областях, де спостерігаються опади, - мокре, де інтенсивні опади, - покриття засніжене, у решті областей - сухе", - вказали дорожники.

На перевальних ділянках невеликий сніг, випало до 2 см. Стан покриття тут мокрий.

В областях з опадами виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - запевнили в агентстві.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 844 одиниці техніки та 1036 робітників.

Нагадаємо, по Україні у середу, 13 січня, очікується сніжна погода, подекуди - хуртовини, мороз триматиметься навіть удень.

Українські Національні Новини

Суспільство