vodiyiv-poperedili-pro-snig-ta-ozheleditsyu-na-dorogakh

Водіїв попередили про сніг та ожеледицю на дорогах

 • 19446 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Покриття на дорогах державного значення станом на ранок п'ятниці у більшості областей мокре та частково засніжене, місцями ожеледиця. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Укравтодору.

"На дорогах більшості областей місцями ожеледиця... Стан покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокрий та частково засніжений", - повідомили у відомстві.

При цьому в Укравтодорі зауважили, що проїзд дорогами державного значення забезпечено, заторів у русі через неналежний стан доріг немає. Дорожні підприємства працюють в цілодобовому режимі. Ділянки доріг обробляють протиожеледними матеріалами та розчищують покриття доріг та узбіч на повну ширину від залишків снігу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На річках на заході України підвищаться рівні води

Станом на 7:30 28 грудня, як зазначається, у західних областях дощ при температурі повітря +1...+3° С, у Житомирській, Київській, Черкаській, Дніпропетровській та Донецькій областях місцями дрібний сніг, в решті областей без опадів. Температура повітря коливається від -2° до -10° С.

Вказано, що у нічний час доби періодично виникали ускладнення в русі через затримки великовагового транспорту на небезпечних ділянках доріг - спусках, підйомах - у Полтавській (М-22 у Кременчуцькому районі та Н-31 у районі міста Кобеляки) області. Дорожні підприємства працювали над забезпечення проїзду на зазначених ділянках доріг.

"На дорогах М-03 Київ – Харків – Довжанський та М-22 Полтава – Олександрія в Полтавській області наявна значна кількість великовагових автомобілів, розміщених на стоянках біля об’єктів придорожнього сервісу та закладів торгівлі", - додали у відомстві.

На перевальних ділянках доріг невеликий сніг. Температура повітря -1...+1°С. Стан покриття мокрий.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП