vodiyiv-poperedili-pro-tuman-i-snig-na-perevalakh

Водіїв попередили про туман і сніг на перевалах

 • 12922 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. На сьогоднішній ранок автодороги державного значення у більшості областей України сухі, у семи областях - опади, на Київщині та Сумщині туман, на перевалах - сніжно. Утім, проїзд основними дорогами забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Укравтодору.

"Станом на 6:00 5 березня місцями сніг в Івано-Франківській, Львівській та Закарпатській областях (сніговий покров від 5 до 10 см), місцями дощ у Волинській, Житомирській, Рівненській та Тернопільській областях, на Київщині та на Сумщині туман; на решті території країни без опадів. Покриття на дорогах державного значення у більшості областей сухе, в областях з опадами мокре, у Івано-Франківській області місцями засніжене", - повідомили дорожники.

На більшості перевальних ділянках доріг, як вказано, місцями сніг, на Абранському та Яблунецькому (Закарпатська область) дощ. Стан покриття мокрий, на Торунському, Яблунецькому, Вишківському перевалах місцями засніжений.

На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок тощо.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - додали дорожники.

Нагадаємо, 5 березня в Україні до 19 градусів тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство