vodiyiv-poperedili-pro-zasnizheni-dorogi-2

Водіїв попередили про засніжені дороги

 • 11158 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Автодороги державного значення станом на ранок суботи, 26 січня, у більшості областей України місцями засніжені, у областях, де мжичка, місцями ожеледиця. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"Стан покриття на автодорогах державного значення: в більшості областей місцями засніжене, у областях, де мжичка, місцями ожеледиця. Проїзд на дорогах державного значення забезпечено", - вказали у відомстві.

Сьогодні зранку опади у вигляді невеликого снігу були у Закарпатській, Тернопільській, Львівській та Рівненській областях, в південних областях мряка, на решті території без опадів. Температура повітря на більшій частині території коливається від -4 до -13°С, на півдні -4...+3°С.

На перевальних ділянках доріг Закарпатської області невеликий сніг на інших перевалах без опадів. Температура повітря -2...-10°С.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 756 одиниць техніки та 1075 робітників.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз на вихідні.

Українські Національні Новини

Суспільство