vodiyiv-poperedili-pro-zasnizheni-dorogi-ta-ozheleditsyu-1

Водіїв попередили про засніжені дороги та ожеледицю

 • 9993 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. На сьогоднішній ранок автодороги державного значення місцями засніжені, у більшості областей місцями мокрі, в Одеській області – місцями ожеледиця, проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"Стан покриття на автодорогах державного значення: в областях подекуди засніжене, у більшості областей місцями мокре; в Одеській області – місцями ожеледиця", - повідомили у відомстві.

Опади у вигляді невеликого снігу вранці у четвер, 17 січня, спостерігаються у Запорізькій, Рівненській та Херсонській областях. На решті території без опадів. Температура повітря коливається від -16° до -3°С, в західних та переважно південних областях -5...+4°С.

На перевальних ділянках доріг переважно без опадів, на Яблунецькому та Вишківському перевалах спостерігається невеликий сніг. Температура повітря -4...+1°С, покриття на перевалах на більшості засніжене.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано", - вказали в "Укравтодорі".

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 486 одиниць техніки та 324 робітників.

За повідомленням синоптиків, 17 січня без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура від -2° до +3°С, у західних областях та на півдні Одещини 2-°С тепла, у східній частині 1-6°С морозу. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях пориви вітру 15-20 м/с.

Нагадаємо, погіршення погодних умов очікується у четвер, 17 січня, на заході України - з сильним вітром.

Українські Національні Новини

Суспільство