vodiyiv-poperedili-pro-zasnizheni-dorogi-u-pyati-oblastyakh

Водіїв попередили про засніжені дороги у п'яти областях

 • 11778 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. На ранок вівторка, 19 січня, невеликий сніг випадає у 5областях. У Донецькій області на дорогах виникають снігові накати, засніжені дороги - у 5 областях. Однак, проїзд основними дорогами забезпечено. Про це повідомили у пресслужбі Укравтодору, передає УНН.

"Станом на 6 годину 19 січня невеликий сніг випадає у Київській, Львівській, Сумській, Полтавській і Харківській областях; у центральних, Сумській, у інших областях без опадів. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей сухе, у Дніпропетровській області місцями ожеледиця; у Донецькій області – місцями накати. У Волинській, Запорізькій, Луганській, Рівненській, Хмельницькій місцями засніжене", - повідомили дорожники.

На перевальних ділянках доріг, як вказано, випадає невеликий сніг. Покриття місцями мокре, на Вишківському перевалі місцями засніжено.

В областях з опадами виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами, додали в агентстві.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - запевнили дорожники.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями, як повідомляється, задіяно в роботі 596 одиниць техніки та 791 робітник.

Додамо, за прогнозом синоптиків, по Україні 19 січня істотних опадів не очікується, температура повітря вдень сягатиме максимум 4 градусів морозу, вночі знижуватиметься до 25 градусів морозу.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Водіїв попередили про засніжені дороги у п'яти областях

     • 11778 переглядiв

    Від 4° до 25° морозу: прогноз погоди на сьогодні

     • 12760 переглядiв

    В Україні вже 1,167 млн випадків COVID-19, за добу - 3 939

     • 17010 переглядiв

    Світові ціни на нафту змінилися різноспрямовано

     • 11494 переглядiв

    Голова ОБСЄ прибула до України з дводенним робочим візитом

     • 15633 переглядiв

    ООС: бойовики один раз порушили “режим тиші”

     • 9941 переглядiв