vodiyiv-zaklikali-ne-yizditi-na-daleki-vidstani-cherez-negodu

Водіїв закликали не їздити на далекі відстані через негоду

 • 8354 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. "Укравтодор" звернувся до водіїв за можливості відкласти поїздки на далекі відстані, зважаючи на ускладнення погодних умов, передає УНН з посиланням на прес-службу відомства.

"Зважаючи на ускладнення погодних умов, Укравтодор звертається до водіїв за можливості відкласти поїздки на далекі відстані під час негоди. Наразі найскладніші погодні умови спостерігаються в Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській областях", - вказали в "Укравтодорі".

У зв’язку зі складними погодними умовами (снігопад, поривчастий вітер) та проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, а також для упередження ускладнення дорожнього руху введено тимчасові обмеження на рух великовагових транспортних засобів на дорогах державного зазначення у Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській областях, нагадали у відомстві.

"Під час роботи снігоприбиральної техніки водіїв автомобілів просимо надавати перевагу у русі снігоприбиральній та спецтехніці для забезпечення її безперешкодного руху", - додали в "Укравтодорі".

Нагадаємо, дорожники надали список безпечних автостоянок під час негоди.

Українські Національні Новини

Суспільство