vodiyu-yakiy-proyikhavsya-po-sklyanomu-mostu-u-kiyevi-vipisali-shtraf

Водію, який проїхався по скляному мосту у Києві, виписали штраф

 • 19474 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Патрульні Києва притягнули до адміністративної відповідальності водія Mercedes, який проїхався по новому пішохідному мосту у столиці. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУ НП у Києві.

Нещодавно управління патрульної поліції у місті Києві направило 25-річному водію (рекомендованим листом) виклик, яким офіційно запросило його з’явитись до управління, щоб взяти участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення, яке він вчинив.

Чоловік не з’явився у зазначений у виклику термін, а тому патрульні направили йому ще один лист у якому зазначили, що у разі його відсутності справа буде розглянута без його участі.

Водій, який неодноразово належним чином був повідомлений про час та місце розгляду справи про адміністративне правопорушення, так і не з’явився на її розгляд та не повідомив про причини своєї відсутності, заяв та клопотань від нього також не надходило.

Патрульні склали на громадянина постанову за вчинення ним одразу двох правопорушень — керування транспортним засобом будучи позбавленим такого права судом (ч.4 ст.126 КУпАП) та проїзд по пішохідному мосту (ч.1 ст.122 КУпАП).

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко повідомляв, що правопорушники, які заїхали на нещодавно побудований пішохідний міст у центрі столиці, вже встановлені.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП