vognepalne-v-golovu-roszmi-povidomili-podrobitsi-smerti-kolaboranta-kovalova

Вогнепальне в голову: росЗМІ повідомили подробиці смерті колаборанта ковальова

 • 339266 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Колишнього нардепа та колаборанта олексія ковальова виявили мертвим із вогнепальним пораненням в голову. Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza, пише УНН.

Цитата

"У Херсонській області вбито "заступника голови з сільського господарства олексія ковальова". Його тіло з вогнепальним пораненням у голову виявила мати. Крім того, невідомі завдали ножове поранення в шию 38-річній дівчині, яка була разом із ковальовим", – ідеться у повідомленні.

Деталі

Як пишуть росЗМІ, за попередніми даними, напад стався 28 серпня приблизно о 15:00. Невідомі залізли до приватного будинку ковальова і розстріляли нардепа-зрадника з помпової рушниці. Після цього вони напали і на його співмешканку.

Нагадаємо

28 серпня радник керівника Херсонської ОВА Сергій Хлань повідомив про загибель олексія ковальова.

Контекст

У квітні було відкрито кримінальне провадження щодо ковальова, який після повномасштабного вторгнення перебував на тимчасово захопленій території Херсонської області та допомагав російським військам.

Згодом він відкрито пішов на співпрацю з окупаційною владою та обійняв посаду "заступника голови уряду Херсонської області з питань сільського господарства".

6 липня тодішній генеральний прокурор Ірина Венедиктова на підставі зібраних ДБР доказів повідомила ковальову про підозру, а 15 липня йому заочно обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесенню застави.

Українські Національні Новини

Суспільство