volinyantsi-yaka-vbila-10-misyachne-nemovlya-ogolosili-pidozru

Волинянці, яка вбила 10-місячне немовля, оголосили підозру

 • 8226 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. На Волині слідчі оголосили матері підозру в умисному вбивстві 10-місячної дитини. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Волинської області.

Так, 5 червня до поліції звернувся 29-річний чоловік з повідомлення, що за словами його 22-річної дружини, їхнього 10-місячного сина забрали працівники соціальних служб і попросив поліцію перевірити достовірність цієї інформації.

Поліцейські встановили, що в ніч на 5 червня 22-річна жінка не могла заспокоїти сина, який плакав й кинула його на підлогу. Внаслідок удару дитина отримала травму та загинула. Після цього жінка тіло дитини викинула в колодязь.

На місце події викликали рятувальників, які викачали воді із колодязя та дістали тіло дитини. Згідно з висновком судово-медичного експерта причиною смерті став набряк головного мозгу та крововилив.

За фактом умисного вбивства поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України. Слідчі оголосили жінці про підозру у скоєнні інкримінованого їй злочину. Підозрювану заарештували, їй загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, туркменістанець вбив студенту з Болгарії на Прикарпатті.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП