volker-prozvituvav-pro-vizit-na-donbas

Волкер прозвітував про візит на Донбас

 • 17564 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Спеціальний представник державного департаменту США Курт Волкер розповів про візит на Донбас, відзначивши, що США докладуть усіх зусиль, щоб відновити мир на сході України. Відповідне відео оприлюднило у Twitter посольство США у Києві, передає УНН.

На Донбасі Курт Волкер, разом з посолом США в Україні Марі Йованович і заступником керівника USAID Броком Бірманом, зустрівся з представниками ОБСЄ, неурядових організацій та місцевими мешканцями, які постраждали від російської агресії.

"Найбільш вражаючим у... подорожі було побачити силу та стійкість українців. Вони жахливо постраждали від цього конфлікту в усіх аспектах, але попри все це вони залишаються сильними, рішучими, налаштованими на відновлення життя, з рішучими намірами відновити мир. І ми докладемо всіх зусиль, аби підтримати їхнє прагнення досягти миру", - заявив Волкер, підсумовуючи візит.

Нагадаємо, Волкер упевнений, що летальна зброя, отримана з США, сприятиме миру на Донбасі, адже якщо Україна не зможе утримувати свої позиції, це стане запрошенням для нових наступів.

Спецпредставник США з питань України Курт Волкер @SpecRepUkraine з П. Йованович і заст. керівника USAID Броком Бірманом @BBiermanUSAID відвідали Донбас. Вони зустрілися з представниками ОБСЄ, неурядових організацій та місцевими мешканцями, які постраждали від російської агресії. pic.twitter.com/6A5wCOEeBp

— U.S. Embassy Kyiv (@USEmbassyKyiv) 18 травня 2018 р.

Українські Національні Новини

Політика