volker-rozpoviv-pro-dzvinok-trampa-zelenskomu

Волкер розповів про дзвінок Трампа Зеленському

 • 18832 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Президент США Дональд Трамп подзвонив, щоб привітати Володимира Зеленського з перемогою на виборах, а український народ - з мирними і демократичними виборами. Про це на своїй сторінці в Twitter написав спецпредставник США з питань України Курт Волкер повідомив в своєму Twitter, передає УНН.

"Президент Трамп подзвонив щоб привітати Володимира Зеленського з перемогою на виборах, а український народ - з мирними і демократичними виборами. Ми будемо і надалі підтримувати зусилля України щодо відновлення її територіальної цілісності і протидії російській агресії", - написав дипломат.

Він так само відзначив, що США вдячні чинному президенту Петру Порошенко за його "сміливість у керівництві України в надзвичайно важкий час, за його прихильність до демократичних інститутів України і за прийняття волі українського народу".

Нагадаємо, другий тур виборів президента в Україні завершився.

Як повідомляв УНН, згідно з остаточними результатами Національного екзит-полу після завершення повторного голосування на виборах президента України, перемогу здобув Володимир Зеленський.

Українські Національні Новини

Політика