volodarkoyu-titulu-mis-svitu-2018-stala-predstavnitsya-meksiki

Володаркою титулу "Міс світу - 2018" стала представниця Мексики

 • 19694 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. У 68-му конкурсі конкурсі "Міс світу - 2018", який проходив у курортному місті Санья Піденного Китаю, перемогла мексиканка Ванесса Понсе. Передає УНН з посиланням на ТАСС.

У конкурсі цього року взяли участь дівчата віком від 18 до 26 років з 118 країн і регіонів світу. "Міс світу" проводиться в місті Санья з 2011 року. Корону переможниці цього року вручила представниця Індії Мануш Чхіллар, яка здобула перемогу на "Міс світу - 2017". Друге місце у конкурсі дісталося громадянці Таїланду Ніколін Пічапа Лімснукан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Місіс світу” загинула у Киргизстані 

Завершальний етап конкурсу тривав протягом трьох годин і складався з декількох частин. Дівчата танцювали в національних костюмах, публіці також були представлені відеоролики проміжних етапів змагань: протягом місяця до фіналу в Саньє пройшли спортивні змагання, конкурс дефіле у вечірніх сукнях, демонстрація благодійних проектів, а також конкурс талантів.

З урахуванням всіх досягнень учасниць, журі оголосило 30 претенденток на корону, потім вибрало 12, і нарешті, визначило п'ятірку кращих, серед яких виявилися представниці Білорусі, Мексики, Таїланду, Уганди і Ямайки. Кожній з дівчат було поставлено фінальне питання, відповідь на яке вплинула на остаточне рішення суддів.

Як повідомляв УНН, раніше представниця В’єтнаму стала володаркою титулу “Міс Земля — 2018”. 

Українські Національні Новини

Новини Світу