volonteri-schob-vidchistiti-sofii-sku-ploschu-vid-slidiv-driftu-znadobitsya-tri-dni

Волонтери: щоб відчистити Софійську площу від слідів дрифту знадобиться три дні

 • 21825 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Клінерам знадобиться близько три дні, щоб відчистити Софійську площу від слідів дрифу. Про це в повідомили волонтери, які працювали на площі передає УНН.

Деталі

Над очищенням Софійської площі після вчорашнього заїзду працюють три групи прибиральників. Організатори зйомок, які найняли одну з трьох груп розповідають, що вже за день їм вдасться завершити прибирання, проте клінери впевнені, що за допомогою волонтерів їм вдасться очистити площу за 3 дні, але точно не за добу.

Цитата

“Вони використовують домашню техніку. Цими пристроями дуже гарно мити паркет вдома, але не площу в центрі міста. За один день цього точно не зробити тут роботи на три дні”, - повідомив один із волонтерів.

Додамо

Також, до однієї з груп долучилась співачка Alyona Alyona, яка брала участь у зйомках незаконного ролика. Артистка вважає, що її та її команду підставила компанія, яка займалась організацією зйомок. Проте незважаючи на це Alyona Alyona не збирається уникати покарання.

“... якщо хтось із нас дійсно винуватий ми всі наказання за собою потягнемо”, - заявила співачка.

Нагадаємо

Вчора, 10 серпня, на Софійській площі відбулися незаконні рекламні зйомки, де автомобілі дрифтували на великій швидкості посеред пішохідної зони. Під час організованих зйомок не було встановлено спеціальних огороджень. У небезпеці перебували всі пішоходи, які проходили повз. Також, значно забруднено слідами автомобільних колес покриття на історичний площі.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У ДБР не розслідують справ про викрадення Чауса - адвокат

     • 14649 переглядiв

    Розгляд питання про арешт Януковича відклали на 12 серпня

     • 14809 переглядiв

    Лісові пожежі в Алжирі: щонайменше 65 людей загинули

     • 23559 переглядiв