voni-kazhut-pro-vbivstva-v-buchi-ta-kramatorsku-scho-tse-ne-voni-a-nibito-mi-zelenskiy

Вони кажуть про вбивства в Бучі та Краматорську, що це не вони, а нібито ми - Зеленський

 • 194416 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. У своєму вечірньому зверненні Президент України Володимир Зеленський заявив, що росіяни звинувачують українців у ракетних обстрілах Краматорська та вбивства у Бучі. Про це повідомляє УНН.

Цитата

"А що робить росія? Чим зайняті її посадовці, її пропагандисти та звичайні люди, які повторюють те, що почули по телебаченню?

Вони тільки виправдовуються та заперечують. Намагаються перекласти відповідальність. Брешуть. І вже настільки втратили звʼязок з реальністю, що звинувачують нас у скоєнні навіть того, що очевидно – очевидно для всіх у світі – зробили російські війська.

Вони кажуть про вбивства в Бучі, що це не вони, а нібито ми. Хоча для всіх очевидно, що люди були вбиті, поки російська армія контролювала це місто", - заявив Президент.

Деталі

До того ж, Володимир Зеленський додав, що росіяни кажуть, що українці самі завдали ракетний удар по Краматорську.

"Вони кажуть про ракетний удар по Краматорську, що це не вони, а нібито ми самі. Хоча це їхні пропагандисти анонсували цей удар. Хоча це з контрольованої ними території полетіли ракети. І про будь-яке наше зруйноване місто, про будь-яке наше спалене село вони кажуть однаково, що це також не вони, а нібито ми.

Російські військові добрехались уже до того, що й після більш як шести тижнів війни стверджують, що нібито не влучили по жодному із цивільних обʼєктів!

А знаєте, чому це так? Тому що це боягузтво. Тотальне. Усіх. Знизу до верху", - додав Зеленський.

Глава держави підкреслив, що російська влада боїться визнати, що вся російська політика щодо України протягом десятків років була помилковою і тільки зруйнувала все, що було в росії у відносинах з Україною від попередніх часів.

"Вони бояться визнати, що десятки років робили помилкові ставки й витратили колосальні ресурси на підтримку повних нікчем, про яких думали, що це нібито майбутні герої українсько-російської дружби. А ці нікчеми були тільки в одному умільцями – у тому, щоб витягувати гроші з росії у свої кишені", - заявив Президент.

Українські Національні Новини

Політика