vorog-bezuspishno-namagayetsya-viyti-na-napryamok-do-slovyanska-ta-kramatorska-kirilenko

Ворог безуспішно намагається вийти на напрямок до Слов'янська та Краматорська – Кириленко

 • 295354 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Російські окупанти роблять все можливе, щоб вийти на прямий напрямок до міста Слов'янська та Краматорська та досягти своїх стратегічних цілей у Донецькій області. Ці спроби невдалі. Ворог зазнає значних втрат, як в живій силі, так і броньованій техніці. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

"Ворог спроб не зупиняє, для того, щоб просунутися з Півночі області, там де область межує з Харківською областю. Це Луганський напрямок і робить все можливе, щоб вийти на прямий напрямок до міста Слов'янська, Краматорська, і досягти своїх стратегічних цілей у Донецькій області. Ці спроби чергові не є вдалими, ворог зазнає значних втрат, як в живій силі, так і броньованій техніці", - розповів Кириленко.

Деталі

За його словами, українські захисники, угрупування Об'єднаних сил, які безпосередньо відповідають за Донецьку і Луганську області тримають позиції, перегрупування дає результат.

"Ворог не може просунутись. Місто Лиман контролюється ЗСУ. Ворог, як вже по напрацьованій свої цинічній тактиці, діє таким чином, що наносить артилерійські та авіаційні удари буквально стираючи з лиця землі населені пункти, для того, щоб потім фактично позбавити захисників можливості закріплятися на тих чи інших позиціях, і надалі відходити. Втім позиції та оборонні рубежі дають можливість утримувати основні напрямки по яким ворог планує подальші наступальні дії", - сказав Кириленко.

Доповнення

Міноборони Великої Британії повідомляло, що російські окупанти намагаються оточити укріплені українські позиції на сході і просунутися до Слов’янська та Краматорська.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП