vorog-khoche-schob-buv-rozbrat-danilov-prokomentuvav-stattyu-bild-pro-rozbizhnosti-mizh-zelenskim-ta-zaluzhnim

Ворог хоче, щоб був розбрат: Данілов прокоментував статтю Bild про "розбіжності" між Зеленським та Залужним

 • 1901087 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов прокоментував статтю Bild про нібито розбіжності між Президентом України Володимиром Зеленським та Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним стосовно "бахмутської битви", заявивши, що ворог хоче посіяти розбрат. Про це він заявив в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

На запитання, чи стаття Bild про розбіжності між Зеленським та Залужним "фейк", Данілов відповів: «Декому дуже хочеться, щоб в нас тут був розбрат. Я хочу зауважити, що одним з питань, які росія завжди ставила – це внутрішня дестабілізація. Питання, яке росія не знімає з питання денного й намагається всіляко розхитувати ситуацію в нашій країні, полягає в тому, щоб зробити питання чутливим. Сьогодні на росії розглядається питання так званого Мінська-3, вони роблять для цього все можливе й неможливе».

Він зазначив, що ця ситуація пов’язана з бажанням росіян розхитувати ситуацію всередині нашої країни.

«Ми розуміємо, що у нас відбувається на фронті…Кожного дня у Президента є спілкування на пряму з військовими», - додав Данілов.

Контекст

Bild повідомляло, що між Зеленським та Залужним нібито виникли розбіжності щодо подальших дій українських військових у Бахмуті.

Зеленський заявляв, що Бахмут дав і дає один із найбільших результатів за час цієї війни.

Українські Національні Новини

Політика