vorog-masovano-obstrilyav-prikordonnya-kharkivschini-ye-zagibli-ta-poraneni-sinyegubov

Ворог масовано обстріляв прикордоння Харківщини, є загиблі та поранені - Синєгубов

 • 600724 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Російська армія минулої доби обстріляла 23 населені пункти у Харківській області, ворог використав авіацію, відомо про двох загиблих та 5 поранених. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Минулої доби ворог масовано обстрілював прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів області, - повідомив Синєгубов. - Від вогнем ворога перебували щонайменше 23 населені пункти. У районах Котлярівки та Табаївки ворог застосовував бойову авіацію".

Деталі

Зі слів голови ОВА:

  • Внаслідок масованих обстрілів Чугуївського району поранення отримали та були госпіталізовані 5 цивільних осіб, у тому числі дитина.
  • У Вовчанську пошкоджені багатоквартирні та приватні житлові будинки, сталися пожежі, пошкоджено будівлю підрозділу ДСНС.
  • У селищі Дворічна Куп'янського району внаслідок обстрілу загинули 2 людей.
  • У Куп'янську обстрілами пошкоджені приватні житлові будинки.

"На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Наші захисники надійно тримають позиції та дають відсіч ворогу", - вказав голова ОВА.

Доповнення

Ворог розповсюджує інформацію щодо можливого наступу на місто Харків, інші населені пункти області, при цьому російські окупанти посилюють свою військову присутність на лінії фронту, заявив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, і додав, що сприймається ця загроза реально, а Збройні Сили України тримають позиції.

Українські Національні Новини

Війна