vorog-naroschuye-sistemu-protipovitryanoyi-oboroni-ta-vede-povitryanu-rozvidku-pozitsiy-pidrozdiliv-zsu-genshtab

Ворог нарощує систему протиповітряної оборони та веде повітряну розвідку позицій підрозділів ЗСУ – Генштаб

 • 159141 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. Російські окупанти нарощують систему протиповітряної оборони та ведуть повітряну розвідку позицій підрозділів Збройних Сил України із застосуванням БПЛА у районах семи населених пунктів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"Противник нарощує систему протиповітряної оборони, веде повітряну розвідку позицій підрозділів Збройних Сил України із застосуванням БПЛА у районах населених пунктів Велика Комишуваха, Іванівка, Червоне, Курулька, Довгеньке, Нова Дмитрівка та Барвінкове", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що зберігається загроза завдання противником ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території України.

"За наявною інформацією, на території республіки білорусь до цього часу розгорнуті російські ОТРК “Іскандер-М”, а окремі авіаційні підрозділи повітряно-космічних сил російської федерації і далі базуються на визначених аеродромах", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що окупанти продовжують нарощувати систему ППО дальньої дії за рахунок переміщення з території рф додаткових зенітних ракетних комплексів.

Українські Національні Новини

Суспільство